Anunturi / Imobiliare Vanzari / 3 camere
Trimite pe e-mail acest anunt    Bookmark and Share Share
Postare# A1900

Vand apartament 3 camere Piata Iancului mobilat,utilat,confort 1,bloc 1981 reabilitat termic (bucuresti, piata iancului)

Postat pe: marti, 24 aprilie, 2018  10:34
Actualizat pe: marti, 24 aprilie, 2018  10:35
Expira pe: vineri, 19 aprilie, 2019  10:34
Raspuns catre: monutza@gmail.com
Pret (TVA inclus): �77000.00
 
Pretul NU include comisionul agentiilor.
Vand apartament 3 camere Piata Iancului mobilat,utilat,confort 1,bloc 1981 rusesc din beton armat,reabilitat termic 2016,civilizat,2 lifturi,semidecomandat,suprafata totala 70 mp,etaj 8/8+etaj tehnic,administrare foarte buna,care se ocupa rapid de orice problema,intretinere mica:sunt apometre la apa,nu sunt repartitoare de caldura la calorifere,ceea ce este un plus.
Este situat pe Elev Stefanescu nr.2 intersectie cu Avrig,la 3 minute de statia de metrou Piata Iancului si alte mijloace de transport,scoli,banci,farmacii si magazine non-stop.Zona este foarte linistita,ferita de zgomotele de la bulevard,teava de gaze pt.centrala urca pana la etajul 8.La parterul scarii sunt doua firme:cabinet stomatologic+firma de internet,sunt camere de supraveghere video,de la parter pana la ultimul etaj.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat,exact cu tot ce se vede in poze.Are tot strictul necesar mutarii imediate,fara alte investitii suplimentare,este curat,zugravit,nimic stricat care sa necesite reparatii.Este ideal pentru familiile cu copii,dormitoarele si baile sunt situate de o parte si de cealalta a apartamentului,iar sufrageria,holul mare de la intrare si bucataria la mijloc.
Mobilier sufragerie:canapea/sofa,2 fotolii,2 masute;dormitoare:sifonier mare cu usi culisante+comoda+noptiere;dulap,birou,corp mobil,baie mare cu cada + WC de serviciu,bucatarie mobilata modern cu dulapuri suspendate,etajera,picurator vase,dulap cu sertare,masa,scaune,balcon recent inchis cu geam termopan,3 debarale una mica,una medie pt.masina de spalat,una mare dressing.
Utilati:aer conditionat aproape nou,masina spalat Indesit,frigider/congelator Indesit,aragaz inox Beko, parchet,geamuri termopan la toate camerele+balcon,obloane exterioare la toate camerele,gresie/faianta in bai,hol,bucatarie,calorifere aluminiu,usa intrare metalica,apometre apa.
Toate actele in regula,cadastru/intabulare,impozit platit.
NOTA:
1.Referitor la etajul tehnic:acopera o parte din suprafata apartamentului.La nici un bloc nu exista etaj tehnic care sa acopere integral toata suprafata unui apartament sau a mai multor apartamente,altfel s-ar fi chemat mansarda/pod/etaj.
2.Terasa blocului este recent refacuta-toamna 2016 cu garantie.Nu sunt si nici nu au fost vreodata probleme de infiltrari de apa sau de prea frig/cald.E curata,scurgerile desfundate periodic.Subsolul blocului este la fel,curat si uscat.
3.Lifturile urca pana la etajul 7,apoi se urca un etaj pe scari.Exista ghena de gunoi la etajul 8.
4.Apartamentul este clasic,nu este lux, dar nici batranesc,e zugravit,curat,pereti drepti,toate instalatiile electrice/sanitare,electrocasnicele functioneaza.Se poate locui perfect in el asa cum este,fara investitii/reparatii.Daca ar fi fost amenajat cu marmura de Carrara/cada hidromasaj/mobila Casa Rusu,pretul ar fi fost altul.
NU este permisa contactarea in scopuri comerciale a persoanei care a postat anuntul.

Bookmark and Share Share
186 hits